گروه سلامت: غذای سرخ شده مقدار کالری و چربی بالایی دارند که برای سلامت مضر است. خوردن زیاد غذای سرخ شده ریسک ابتلا به بیماری قلبی و کبد چرب را افزایش میدهد. روغنهای سرخکردنی با نقطه دود بالا مثل روغن کانولا، روغن کنجد، آفتابگردان، ذرت و غیره برای سرخ کردن بهتر هستند. غذای سرخ...
گروه علمی: کارشناسان تاکید میکنند، مصرف برخی از غذاها در تابستان می تواند شما را دچار کم آبی و بیماری کند. هیدراته ماندن در هر فصلی مهم است، اما در تابستان بیشتر. دراین فصل نیاز به تلاش بیشتری از طرف ما برای مصرف مایعات و سایر غذاهای آبرسان احساس میشود تا با گرمای شدید مبارزه کنیم و سلامتی ...
گروه علمی:بسیاری از ما میدانیم که گذراندن وقت در طبیعت باعث بهبود خلق و خو، تسکین استرس و اضطراب و کاهش خستگی میشود. با این وجود، در چندین پژوهش ارتباط مثبتی بین زمان صرف شده در طبیعت و بهبود سلامت قلب و عروق مشاهده شده است.
تغییر دادن برنامه روزانه و کنار گذاشتن ...
گروه اقتصادی: عوامل زیادی بر میزان کالری مورد نیاز بزرگسالان تأثیر میگذارد. برخی عوامل را نمیتوان کنترل کرد، مانند سن و قد و از سوی دیگر، سطح فعالیت نمونهای از چیزی است که بر نیازهای کالری تأثیر میگذارد که میتوان آن را کنترل کرد.فقر یکی از اصلیترین عوامل تاثیرگذار ...
گروه علمی:
طبق یافته های مطالعات جدید، خوردن غذاهای با شاخص گلیسمی پایین، بدن سالم تر را در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر موجب می شود. بر اساس یافته های پژوهش های جدید که در کنگره علمی انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) ارائه شد، غذاهای با شاخص گلیسمی بالا باعث افزایش سریع قند خون می شوند که شامل نان ...
گروه سلامت: خوردن غذاهای حاوی آب انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن هستند.اگر چه آب آشامیدنی بهترین راه برای هیدراته کردن است، شما می توانید بدن خود را با خوردن غذاهای خاص هیدراته کنید:
خیار: ۹۵ درصد از یک فنجان خیار خرد شده را آب تشکیل می دهد. خیار حاوی فیبر و برخی از ویتامین ...
گروه سلامت: ایرانیها از ابتدا به انداختن سفرههای رنگارنگ میل و رغبت زیادی داشتهاند و تنوع مواد غذایی در سفره آنها از نکات قابل توجه برای مردم ایران زمین بوده است. این تنوع در خوراکیها و خوردن غذاهای مختلف به ویژه در مهمانیها، گاهی اوقات سبب ساز بروز آسیب...
گروه علمی: تغذیه صحیح و سلامت چیزی بیش از نوع مواد غذایی است که مصرف میکنیم. مطالعات جدید ثابت کردهاند اندازه و زمان وعدههای غذایی هم جزئی از فاکتورهای اصلی تغذیه سالم هستند. در این گزارش نتایج جدیدترین مطالعات حوزه تغذیه گردآوری شده است.
به گزارش همشهری آنلاین، خوب غذا خوردن لزوما ...
گروه سلامت:یک متخصص طب سنتی مواد غذایی جبران کننده فقر آهن و پرهیزات غذایی زنان باردار را تشریح کرد.
علیرضا یارقلی به مواد غذایی جبران کننده فقر آهن اشاره و تصریح کرد: گوشت قرمز، ماهی، جگر و زرده تخم مرغ، سبزیجات با برگ تیره، عدس، لوبیا، جوانههای غلات، شیرههای توت، انگور، خرما و ...
گروه علمی: کلم کیل در گروه کلمها قرار میگیرد و جزو سبزیهای برگ سبز تیره است. کلم کیل یکی از پرخاصیتترین انواع سبزیهای بهاری است که خوشبختانه این روزها در بسیاری از فروشگاههای مواد غذایی یافت میشود. تقریبا هر ۸۰ گرم از کلم کیل حاوی ۲.۷ گرم پروتئین، ۳.۳ گرم فیبر،...
گروه علمی: یازهای تغذیهای شما با افزایش سن تغییر میکنند به همین دلیل است که کارشناسان میگویند مهم است که مطمئن شوید ویتامینها و مواد معدنی کلیدی بیشتری دریافت میکنید.پیش اهمیت یک رژیم غذایی سالم و غنی از مواد مغذی را میدانستید. این موضوع نه تنها انرژی لازم برای ...
گروه علمی: متاسفانه با وجودی که ایران دهمین کشور تولید کننده تخم مرغ میباشد بعلت باورهای غلط در مورد کلسترول تخم مرغ سرانه مصرف از متوسط جهانی هم پایینتر است. خوردن تخم مرغ حتی بیش از یک عدد در روز باعث افزایش کلسترول نشده و برای بدن مضر نمیباشد.
چون تنها یک سوم اسید...
گروه علمی: ما یک باور غلط داریم که مارگارین سالمتر از کره است، اما باید بدانید هر دو به یک اندازه برای سلامتی مضر هستند. تقریباً کل ترکیبات مارگارین در چربیهای ترانس است، یعنی چربیهای غیراشباع که باعث ایجاد کلسترول در بدن ما میشوند و همراه با آن مشکلات قلبی عروقی به وجود می...
گروه علمی:بزرگترین کمبود در رژیم غذایی اکثر افراد ویتامین یا مواد معدنی نیست بلکه فیبر است. متخصصان می گویند زنان بالغ باید ۲۵ گرم و مردان باید ۳۸ گرم فیبر در روز دریافت کنند. امروزه کمبود فیبر یکی از چالش های اساسی رژیم های غذایی در بزرگسالان و کودکان به شمار می رود.در این راستا انجمن قلب آمریکا (AHA) ...
گروه جامعه: سال گذشته بود که دو آمار رسمی و نگران کننده از مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حاکی از وضعیت نامناسب تغذیهای دهکهای کم درآمد منتشر شد.مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی بر اساس گزارشی از وزارت بهداشت اعلام کرد میانگین حداقل کالری موردنیاز ...
گروه سلامت: بزرگی شکم دلایل زیادی دارد که مهم ترین آن پرخوری است.گروهی از افراد با وجود داشتن وزن متعادل، شکم نسبتا بزرگی دارند، ریشه این مشکل مربوط به هضم مواد غذایی است که در طول روز مصرف میکنند.برخی از مواد غذایی هستند که باعث ایجاد نفخ و مشکلات رودهای در افراد میشوند.
۱ نوشابه...
گروه علمی: نیازهای تغذیهای شما با افزایش سن تغییر میکنند به همین دلیل است که کارشناسان میگویند مهم است که مطمئن شوید ویتامینها و مواد معدنی کلیدی بیشتری دریافت میکنید.پیش اهمیت یک رژیم غذایی سالم و غنی از مواد مغذی را میدانستید. این موضوع نه تنها انرژی لازم ...
گروه علمی:با افزایش سن خطر بروز آلزایمر در شما افزایش میابد که با رعایت برخی نکات در رژیم غذایی خود میتوانید خطر بروز آن را کاهش دهید.در سال ۲۰۲۰، تخمین زده شد که حدود ۵.۸ میلیون آمریکایی با بیماری آلزایمر زندگی میکنند و انتظار میرود این تعداد تا سال ۲۰۶۰ سه برابر شود. دلیل مشخصی برای ...
گروه علمی: در دوران میانسالی یا بعد از 40 سالگی بهتر است اهمیت بیشتری به سبک زندگی خود بدهید. سبک زندگی مجموعه ای از انتخابهای سالم افراد است که متناسب با موقعیتهای زندگی صورت میگیرد. این انتخابها بر روی سلامت فرد تاثیرگذار هستند و تحت تاثیر عوامل مختلف قرار میگیرند.
...
گروه علمی: افرادی که دارای ۴۰ سال و بیشتر هستند، افزایش وزن آسانتر و کاهش آن نسبت به گذشته سختتر دارند.تغییر میزان فعالیت، عادات غذایی، هورمونها و نحوه ذخیره چربیها در بدن میتواند به سن مربوط باشد اما انجام چند مرحله ساده کمک میکند تا لاغر شوید.
میوه و سبزیجات ...